Незвичайний смак і привабливий аромат – подобається всім без винятку! Приготувати дуже просто і без проблем.
Інгредієнти:
Приготування:
Солодкі перці викладаємо на лист, застелений пергаментом і запікаємо 20 хвилин, при температурі 200 градусів. Потім перевертаємо та запікаємо ще 20 хвилин, при 200 градусах.
У невелику тарілку кладемо дрібно нарізаний часник, вливаємо оливкову олію та оцет.
Додаємо сіль, чорний мелений перець, цукор та розмішуємо.
Перцям даємо охолонути, очищаємо від шкірки, вирізаємо насіння та нарізаємо на смужки. Перекладаємо у підготовлений маринад.
Додаємо дрібно нарізаний гострий перець і добре розмішуємо. Забираємо в холодильник на годину.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…