На святковий стіл готую чудові та незвичайні рулетики з шинкою та сиром у паніруванні. Приготування дуже легке, просте, з доступних продуктів (без зайвої метушні та проблем).
Інгредієнти:
- Сир Моцарела – 150 г
- Шинка – 250 г
- Яйця – 3 штуки
- Панірувальні сухарики – одна склянка
- Сир Пармезан – 40 г
- Борошно пшеничне – одна склянка
- Приправи – за смаком
Приготування:
Нарізаємо тонкими скибочками сир Моцарелу та шинку.
Викладаємо на обробну дошку дві скибочки шинки, зверху викладаємо сир, посипаємо орегано і згортаємо в рулетик.
Робимо так з усією шинкою та сиром (у мене вийшло вісім рулетів). Потім перекладаємо рулетики у форму і відправляємо в морозильну камеру приблизно на 20-25 хвилин.
За цей час робимо панірування.
Беремо невелику ємність, вливаємо яйця, чорний мелений перець, солимо і ретельно все змішуємо.
У чисту невелику миску кладемо панірування, додаємо натертий сир Пармезан і добре змішуємо.
У чисту невелику миску викладаємо пшеничне борошно. Дістаємо рулети з морозилки, спочатку добре потрібно обваляти борошном. Далі обмочуємо в підготовлених яйцях, потім в панірувальні сухарики.
Далі робимо все знову ще раз.
Беремо каструлю середнього розміру, наливаємо соняшникову олію, нагріваємо і кладемо обсмажуватися (рулет повинен бути повністю покритий олією). Обсмажуємо таким чином усі рулетики до золотистого кольору.
Смачного!