Рецепти

Незвичайна яєчня з грибами: мінімум продуктів і максимум смаку

Коли каші та омлети до сніданку вже зовсім набридли – готую незвичайну та дуже смачну яєчню з грибами! Таку страву приготувати простіше простого, швидко, і потрібні мінімальні бюджетні продукти.

Інгредієнти:

  • Гриби (шампіньйони) – 150 г
  • Вершкове масло – 15 г
  • Рослинна олія – для смаження
  • Яйця – 3 штуки
  • Сіль та чорний перець – за смаком
  • Сир – 70 г
  • Петрушка – пучок

Приготування:

Печериці нарізаємо тонкими кільцями. Сковороду розігріваємо з олією, додаємо вершкове масло і викладаємо печериці.

Обсмажуємо до золотистості, солимо, перемішуємо та знімаємо з вогню.

У велику тарілку вливаємо яйця, додаємо сіль, чорний перець та перемішуємо вилкою. У чисту сковороду вливаємо олію та яєчну суміш. Зверху кладемо підготовлені печериці, посипаємо тертим сиром та подрібненою петрушкою.

Складаємо «книжкою» і готуємо під кришкою.

Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…