Коли каші та омлети до сніданку вже зовсім набридли – готую незвичайну та дуже смачну яєчню з грибами! Таку страву приготувати простіше простого, швидко, і потрібні мінімальні бюджетні продукти.
Інгредієнти:
Приготування:
Печериці нарізаємо тонкими кільцями. Сковороду розігріваємо з олією, додаємо вершкове масло і викладаємо печериці.
Обсмажуємо до золотистості, солимо, перемішуємо та знімаємо з вогню.
У велику тарілку вливаємо яйця, додаємо сіль, чорний перець та перемішуємо вилкою. У чисту сковороду вливаємо олію та яєчну суміш. Зверху кладемо підготовлені печериці, посипаємо тертим сиром та подрібненою петрушкою.
Складаємо «книжкою» і готуємо під кришкою.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…