Нове

Незвичайна яєчня з грибами: мінімум продуктів і максимум смаку

Коли каші та омлети до сніданку вже зовсім набридли – готую незвичайну та дуже смачну яєчню з грибами! Таку страву приготувати простіше простого, швидко, і потрібні мінімальні бюджетні продукти.

Інгредієнти:

  • Гриби (шампіньйони) – 150 г
  • Вершкове масло – 15 г
  • Рослинна олія – для смаження
  • Яйця – 3 штуки
  • Сіль та чорний перець – за смаком
  • Сир – 70 г
  • Петрушка – пучок

Приготування:

Печериці нарізаємо тонкими кільцями. Сковороду розігріваємо з олією, додаємо вершкове масло і викладаємо печериці.

Обсмажуємо до золотистості, солимо, перемішуємо та знімаємо з вогню.

У велику тарілку вливаємо яйця, додаємо сіль, чорний перець та перемішуємо вилкою. У чисту сковороду вливаємо олію та яєчну суміш. Зверху кладемо підготовлені печериці, посипаємо тертим сиром та подрібненою петрушкою.

Складаємо «книжкою» і готуємо під кришкою.

Смачного!

Нове

Популярне