Коли каші та омлети до сніданку вже зовсім набридли – готую незвичайну та дуже смачну яєчню з грибами! Таку страву приготувати простіше простого, швидко, і потрібні мінімальні бюджетні продукти.
Інгредієнти:
- Гриби (шампіньйони) – 150 г
- Вершкове масло – 15 г
- Рослинна олія – для смаження
- Яйця – 3 штуки
- Сіль та чорний перець – за смаком
- Сир – 70 г
- Петрушка – пучок
Приготування:
Печериці нарізаємо тонкими кільцями. Сковороду розігріваємо з олією, додаємо вершкове масло і викладаємо печериці.
Обсмажуємо до золотистості, солимо, перемішуємо та знімаємо з вогню.
У велику тарілку вливаємо яйця, додаємо сіль, чорний перець та перемішуємо вилкою. У чисту сковороду вливаємо олію та яєчну суміш. Зверху кладемо підготовлені печериці, посипаємо тертим сиром та подрібненою петрушкою.
Складаємо «книжкою» і готуємо під кришкою.
Смачного!