Не зустрічала такий рецепт на кулінарних сайтах, вигадала його з тих продуктів, які були на той момент. Захотілося просто поєднати ці продукти і скуштувати смак, вийшло чудово і я сміливо ділюся рецептом.
Для початку зварила філе горбуші у підсоленій воді. Яйця зварила в круту.
Яйця остудила, очистила і розрізала навпіл, витягла жовтки.
Рибу остудила і виклала у жовтки, розім’яла вилкою.
Залишила один жовток для прикраси.
Варену горбушу можна замінити на консервовану.
Додала нарізаний на маленькі шматочки консервований ананас та майонез, перемішала.
Начинила білки.
Відкладений жовток натерла на дрібній тертці та обваляла начинку. Для обвалки можна використовувати кріп чи подрібнені горіхи.
У мене було: 3 яйця, 1 колечко консервованого ананаса, риба 100 г або трохи менше, майонез 1 ч.л.
Смачного!