До вашої уваги оригінальний спосіб насолодитися неперевершеним смаком класичного японського суші. Його можливо комбінуючи з улюбленою рецептурою блискучих млинців. Це поєднання створює вишукане поєднання смаків, яке здивує вас своєю оригінальністю та смаковими якостями. Спробуйте це чудове поєднання для гастрономічних насолод!
Інгредієнти:
Начинка:
Приготування:
Для тіста все змішуємо і даємо настоятися протягом 15 хвилин. Смажимо тонкі млинчики. Червону рибу ріжемо на тонкі смужки. Огірок розділяємо на 6-8 частин. На вистоюваний млинець кладемо м’який сир, рибу та огірок. Звертаємо в рулон. Відправляємо в холодильник на 1 годину. Готову закуску ріжемо на кусочки, схожі на суші.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…