До вашої уваги оригінальний спосіб насолодитися неперевершеним смаком класичного японського суші. Його можливо комбінуючи з улюбленою рецептурою блискучих млинців. Це поєднання створює вишукане поєднання смаків, яке здивує вас своєю оригінальністю та смаковими якостями. Спробуйте це чудове поєднання для гастрономічних насолод!
Інгредієнти:
Начинка:
Приготування:
Для тіста все змішуємо і даємо настоятися протягом 15 хвилин. Смажимо тонкі млинчики. Червону рибу ріжемо на тонкі смужки. Огірок розділяємо на 6-8 частин. На вистоюваний млинець кладемо м’який сир, рибу та огірок. Звертаємо в рулон. Відправляємо в холодильник на 1 годину. Готову закуску ріжемо на кусочки, схожі на суші.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…