До вашої уваги оригінальний спосіб насолодитися неперевершеним смаком класичного японського суші. Його можливо комбінуючи з улюбленою рецептурою блискучих млинців. Це поєднання створює вишукане поєднання смаків, яке здивує вас своєю оригінальністю та смаковими якостями. Спробуйте це чудове поєднання для гастрономічних насолод!
Інгредієнти:
- Молоко – 0,5 л
- Рослинна олія – 3 ст.л
- Мука – 9 ст.л без гірки
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 0,5 ч.л
Начинка:
- Червона риба – 100 г
- Огірок – 1 шт
- М’який сир – 100 г
Приготування:
Для тіста все змішуємо і даємо настоятися протягом 15 хвилин. Смажимо тонкі млинчики. Червону рибу ріжемо на тонкі смужки. Огірок розділяємо на 6-8 частин. На вистоюваний млинець кладемо м’який сир, рибу та огірок. Звертаємо в рулон. Відправляємо в холодильник на 1 годину. Готову закуску ріжемо на кусочки, схожі на суші.