Вологий, ніжний, повітряний та дуже смачний. На приготування витрачаю буквально 10 хвилин (просто все змішую і в духовку)! Обов’язково спробуйте. Ділюсь рецептом.
На мій погляд – це найвдаліший рецепт кексу! Спробуйте вам сподобається.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску розбиваємо яйця, посипаємо сіллю, додаємо цукровий пісок, ванільний цукор і добре змішуємо віночком до однорідної консистенції.
Додаємо олію, змішуємо. Додаємо молоко, змішуємо.
Борошно змішуємо з розпушувачем і поступово просіваємо в яєчну суміш. Змішуємо віночком.
Додаємо родзинки, змішуємо. Виливаємо тісто у форму для випікання та випікаємо сорок-сорок п’ять хв, при температурі сто вісімдесят градусів.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…