Рецепти

Немов тане в роті: ніжний кекс до чаю, який готується за 10 хвилин

Вологий, ніжний, повітряний та дуже смачний. На приготування витрачаю буквально 10 хвилин (просто все змішую і в духовку)! Обов’язково спробуйте. Ділюсь рецептом.

На мій погляд – це найвдаліший рецепт кексу! Спробуйте вам сподобається.

Інгредієнти:

  • Яйця – 3 штуки
  • Сіль – щіпка
  • Ванільний цукор – 8 г
  • Цукровий пісок – 180 г
  • Рослинна олія – 120 мілілітрів
  • Молоко – 180 мілілітрів
  • Борошно пшеничне – 300 г
  • Розпушувач – 16 г
  • Родзинки – 150 г

Приготування:

У миску розбиваємо яйця, посипаємо сіллю, додаємо цукровий пісок, ванільний цукор і добре змішуємо віночком до однорідної консистенції.

Додаємо олію, змішуємо. Додаємо молоко, змішуємо.

Борошно змішуємо з розпушувачем і поступово просіваємо в яєчну суміш. Змішуємо віночком.

Додаємо родзинки, змішуємо. Виливаємо тісто у форму для випікання та випікаємо сорок-сорок п’ять хв, при температурі сто вісімдесят градусів.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…