Вологий, ніжний, повітряний та дуже смачний. На приготування витрачаю буквально 10 хвилин (просто все змішую і в духовку)! Обов’язково спробуйте. Ділюсь рецептом.
На мій погляд – це найвдаліший рецепт кексу! Спробуйте вам сподобається.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску розбиваємо яйця, посипаємо сіллю, додаємо цукровий пісок, ванільний цукор і добре змішуємо віночком до однорідної консистенції.
Додаємо олію, змішуємо. Додаємо молоко, змішуємо.
Борошно змішуємо з розпушувачем і поступово просіваємо в яєчну суміш. Змішуємо віночком.
Додаємо родзинки, змішуємо. Виливаємо тісто у форму для випікання та випікаємо сорок-сорок п’ять хв, при температурі сто вісімдесят градусів.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…