Вологий, ніжний, повітряний та дуже смачний. На приготування витрачаю буквально 10 хвилин (просто все змішую і в духовку)! Обов’язково спробуйте. Ділюсь рецептом.
На мій погляд – це найвдаліший рецепт кексу! Спробуйте вам сподобається.
Інгредієнти:
- Яйця – 3 штуки
- Сіль – щіпка
- Ванільний цукор – 8 г
- Цукровий пісок – 180 г
- Рослинна олія – 120 мілілітрів
- Молоко – 180 мілілітрів
- Борошно пшеничне – 300 г
- Розпушувач – 16 г
- Родзинки – 150 г
Приготування:
У миску розбиваємо яйця, посипаємо сіллю, додаємо цукровий пісок, ванільний цукор і добре змішуємо віночком до однорідної консистенції.
Додаємо олію, змішуємо. Додаємо молоко, змішуємо.
Борошно змішуємо з розпушувачем і поступово просіваємо в яєчну суміш. Змішуємо віночком.
Додаємо родзинки, змішуємо. Виливаємо тісто у форму для випікання та випікаємо сорок-сорок п’ять хв, при температурі сто вісімдесят градусів.
Смачного!