Інгредієнти:
Приготування:
Моркву по-корейськи не ріжу, а так і відправляю шматочками, якщо хочете, можна зробити довгі смуги моркви коротше, просто розрізавши ножем.
Ківі очищаю і ріжу шматочками середнього розміру.
Відварену курячу грудку розбираю на волокна, якщо так не подобається, то можна просто нарізати кубиками.
Для заправки з’єдную майонез, сметану та гірчицю. беру звичайну класичну готову гірчицю.
Заправляю салат і за смаком можна посолити, я не солю, тому що в майонезі та моркві вже є сіль.
Салат неймовірно ніжний та смачний, такий свіженький і точно всіх здивує, хоч поєднання не класичне, виходить неймовірно смачно!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…