Печиво «Гата» – це справжня класика української кухні, яка здатна зігріти душу своїм неповторним смаком і ароматом. Цей рецепт принесе вам згадки про теплі родинні свята та незабутні моменти дитинства. Приготування «Гати» не потребує великих зусиль, але ви отримаєте чудовий результат, який подарує вам радість і задоволення.
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування:
Для тіста змішайте кефір, яйце, сіль і соду. На стіл просійте борошно, зверху розкладіть маргарин, нарізаний кубиками. Рубайте борошно з маслом в дрібну крихту. Додайте туди кефірну суміш. Замісіть тісто, утворіть з нього кулю і відправте в холодильник на 1 годину. Для начинки змішайте цукор, ванільний цукор, борошно з розтопленим маслом. Розподіліть тісто з холодильника на 3 частини, розкочуйте в прямокутник товщиною 2 мм. Змастіть білком, розподіліть поверхню начинкою, посипте горішками. Скрутіть рулетом. Змастіть жовтком. Пекти в розігрітій до 190°C духовці 20-30 хвилин.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…