Свіжість цього салату, приготовленого з пекінської капусти, точно сподобається вашим рідним та гостям. Він дуже соковитий і неймовірно смачний.
Інгредієнти:
Приготування:
Беру зручний посуд і нарізаю пекінську капусту, соломкою. Далі нарізаю свіжий огірок соломкою. Потім напівкопчена ковбаса, також нарізаю соломкою.
З’єдную інгредієнти і додаю дрібно різаний кріп.
Готую заправку для салату.
Змішую сметану, можна будь-яку процентність, це не принципово. Далі додаю майонез, насіння гірчиці, густий устричний соус, тут соєвий соус також можна будь-який і перемішуємо.
Заправляємо наш салат приготованою заправкою. І добре перемішую.
Все готове і подаю на стіл.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…