Неймовірно смачний м’ясний салат-гриль з ароматом димку і чудовою заправкою змусить облизуватися всіх.
Приготування просте і під силу кожному. Обов’язково приготуйтесь і насолоджуйтеся цим неймовірним поєднанням смаків.
Інгредієнти:
- Філе індички – 300 г
- Кабачок – 1 шт
- Помідор – 1 шт
- Червона цибуля – 0,5 шт
- Редиска – 3 шт
- Маринований огірок – 1 шт
- Коріандр – 1 гілочка
- Сметана – 2 ст. ложки
- Зелена цибуля
- Кріп
Приготування:
Кабачки наріжте вздовж пластинками, помідори розріжте на дві частини і відправте все на гриль. Індичку наріжте тонкими шматочками, посоліть і також відправте смажитися на гриль.
Тонкими скибочками наріжте цибулю, на дрібній тертці натріть маринований огірок і дрібно наріжте коріандр. Змішайте огірки та цибулю з коріандром, посоліть за смаком і додайте кілька столових ложок сметани. Все добре перемішайте.
Наріжте запечені помідори, кабачки та м’ясо, викладіть на тарілку. Додайте кріп, зелену цибулю та редиску. Подайте до столу з заправкою і насолоджуйтеся смаком.
Смачного!