Я просто фанат листкової випічки. Намагаюся не захоплюватися нею, але інколи так хочеться. Слойки зручно готувати на сніданок замість бутербродів, перекушування з собою на роботу або пікнік, також класний варіант, якщо прийшли друзі в гості. Хочу вам показати свій улюблений варіант слойок із готового листкового тіста – з яйцем і зеленою цибулею.
Інгредієнти:
Приготування:
Заздалегідь дістати з морозилки та розморозити листкове тісто.
Приготуємо начинку. Нарізаємо кубиками 2 варені яйця, подрібнюємо пучок зеленої цибулі, на тертці натираємо 60 г сиру. Все змішуємо, солимо, перчимо та заправляємо 2 ст.л сметани. Все добре перемішати і готова начинка.
250 г дріжджового листкового тіста розгортаємо, намагаємося робити це в одному напрямку, щоб зберегти шаруватість тіста. Розрізаємо тісто на квадрати.
Викладаємо квадратики тіста на лист. Посередині викладаємо начинку, краї залишаємо порожніми, щоб вони змогли піднятися під час випічки.
Краї змащуємо яйцем (але не обов’язково) і за бажанням посипати кунжутом. Ставимо слойки запікатися в розігріту духовку до 180 С на 25-30 хвилин.
І ось яка смакота з листкового тіста вийшла. Дуже смачні слойки з яйцем і цибулею. Усі хто готував залишилися у захваті. Спробуйте і ви.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…