Сьогодні поділюся рецептом соковитого курячого філе. Готується грудка у своєму соку в духовці, під сметанно-сирним соусом.
Інгредієнти:
Приготування:
Грудку потрібно посолити і поперчити з двох сторін. Далі нарізаємо цибулю та помідор півкільцями.
Сир натираємо на великій тертці і додаємо сюди 3 столові ложки сметани. Все перемішуємо, за бажання можна сюди додати часник.
Змащуємо пергаментний папір рослинною олією і викладаємо на неї курячу грудку. У м’ясі робимо глибокі надрізи, але не до кінця через кожні два сантиметри.
Потім у кожен надріз, чергуючи, вставляємо цибулю і помідор. Так само можна брати печериці та болгарський перець.
Потім зверху викладаємо нашу сметанно-сирну масу і рівномірно розподіляємо по всій довжині.
Складаємо пергамент по краях і скручуємо кінці, щоб у нас вийшов човен. Завдяки йому куряча грудка запікатиметься у власному соку і буде соковита і смачна.
Так само зверху я посипаю паприкою та прованськими травами. Кладемо наші човники на лист і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 30 хвилин.
Все готово, ось такий простий рецепт. Готову страву посипаємо подрібненою зеленню та подаємо до столу.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…