Сьогодні поділюся рецептом соковитого курячого філе. Готується грудка у своєму соку в духовці, під сметанно-сирним соусом.
Інгредієнти:
Приготування:
Грудку потрібно посолити і поперчити з двох сторін. Далі нарізаємо цибулю та помідор півкільцями.
Сир натираємо на великій тертці і додаємо сюди 3 столові ложки сметани. Все перемішуємо, за бажання можна сюди додати часник.
Змащуємо пергаментний папір рослинною олією і викладаємо на неї курячу грудку. У м’ясі робимо глибокі надрізи, але не до кінця через кожні два сантиметри.
Потім у кожен надріз, чергуючи, вставляємо цибулю і помідор. Так само можна брати печериці та болгарський перець.
Потім зверху викладаємо нашу сметанно-сирну масу і рівномірно розподіляємо по всій довжині.
Складаємо пергамент по краях і скручуємо кінці, щоб у нас вийшов човен. Завдяки йому куряча грудка запікатиметься у власному соку і буде соковита і смачна.
Так само зверху я посипаю паприкою та прованськими травами. Кладемо наші човники на лист і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 30 хвилин.
Все готово, ось такий простий рецепт. Готову страву посипаємо подрібненою зеленню та подаємо до столу.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…