Печиво з варенням до чаю, яке просто тане у роті. Готується швидко, з економічних продуктів, а смак не передати словами!
Інгредієнти:
Приготувати:
У тарілку кладемо вершкове масло, насипаємо цукор або цукрову пудру, ванільний цукор, сіль і розмішуємо виделкою.
Додаємо яйце і змішуємо вилкою.
Насипаємо все борошно і розмішуємо ложкою. Вимішуємо тісто (довго місити не треба, бо печиво буде жорстким). З тіста розгортаємо кульки приблизно по 10 грамів.
Кладемо кульки на лист з папером для випічки і посередині робимо невеликі заглиблення.
З боків робимо надрізи ножем і заповнюємо густим повидлом.
Ставимо в розігріту до 170 градусів духовку – на 20 хвилин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…