Пропоную на вечерю приготувати свинячу грудинку з овочами в пиві – рецепт, який підкорить усіх!
М’ясо виходить ніжним, ароматним та неймовірно смачним. Обов’язково приготуйте цей делікатес і влаштуйте собі та своїм рідним королівську вечерю.
Інгредієнти:
Приготування:
Томат ріжемо на 4 частини, великими кружальцями нарізаємо моркву. Ріжемо селеру, імбир, гострий перець і великими шматочками нарізаємо болгарський перець. Грудинку розрізаємо на 2 частини та відправляємо на розігріту сковороду шкірою вниз. Додаємо моркву, солимо, перчимо. Через пару хвилин перевертаємо грудинку і додаємо трохи олії. Відправляємо в сковороду нарізані перець, імбир, селеру і гілочку чебрецю. Насипаємо в сковороду цукор, додаємо скибочки томату і заливаємо м’ясо з овочами темним пивом.
Сковороду накриваємо фольгою (або кришкою) та на невеликому вогні тушкуємо 80 хвилин. На тарілку викладаємо овочі та нарізану скибочками апетитну грудинку. М’ясо поливаємо соусом, що залишився в сковороді, прикрашаємо зеленою цибулькою і подаємо до столу. Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…