Нове

Неймовірно смачна свиняча грудинка з овочами тушкована в пиві

Пропоную на вечерю приготувати свинячу грудинку з овочами в пиві – рецепт, який підкорить усіх!

М’ясо виходить ніжним, ароматним та неймовірно смачним. Обов’язково приготуйте цей делікатес і влаштуйте собі та своїм рідним королівську вечерю.

Інгредієнти:

  • Свиняча грудинка
  • Пиво темне – 0.5 л
  • Морква – 1 шт
  • Помідор – 1 шт
  • Болгарський перець – 1 шт
  • Цукор – 50-70 г
  • Стебло селери
  • Імбир – невеликий шматочок
  • Перець чилі – 1 шт
  • Чебрець – 1 гілочка
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком
  • Рослинна олія
  • Зелена цибуля

Приготування:

Томат ріжемо на 4 частини, великими кружальцями нарізаємо моркву. Ріжемо селеру, імбир, гострий перець і великими шматочками нарізаємо болгарський перець. Грудинку розрізаємо на 2 частини та відправляємо на розігріту сковороду шкірою вниз. Додаємо моркву, солимо, перчимо. Через пару хвилин перевертаємо грудинку і додаємо трохи олії. Відправляємо в сковороду нарізані перець, імбир, селеру і гілочку чебрецю. Насипаємо в сковороду цукор, додаємо скибочки томату і заливаємо м’ясо з овочами темним пивом.

Сковороду накриваємо фольгою (або кришкою) та на невеликому вогні тушкуємо 80 хвилин. На тарілку викладаємо овочі та нарізану скибочками апетитну грудинку. М’ясо поливаємо соусом, що залишився в сковороді, прикрашаємо зеленою цибулькою і подаємо до столу. Смачного!

Нове

Популярне