Сьогодні приготуємо смачну кабачкову запіканку з фаршем. Просте літнє блюдо, яке можна подати на обід і на вечерю. Кабачок у цьому рецепті виходить неймовірним на смак, а сама запіканка соковита та апетитна.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачок миємо і натираємо на великій тертці. Я тру відразу в друшляк, щоб стікала зайва рідина.
Присипаємо сіллю та перемішуємо. Залишаємо хвилин на 10.
Болгарський перець і цибулю нарізаємо кубиком.
Беремо 500 г будь-якого фаршу, солимо і перчимо. Додаємо сюди цибулю та перемішуємо.
Віджимаємо сік із кабачків, сюди викладаємо фарш із цибулею та болгарський перець. Розбиваємо 2 яйця, знову перемішуємо.
Форму для випічки змащуємо олією і викладаємо кабачкову суміш, розрівнюємо.
Змащуємо шаром сметани або майонезу та ставимо запіканку в духовку до 180 градусів на 35 хвилин.
Через якийсь час дістаємо, посипаємо тертим сиром і знову відправляємо в духовку ще на 10 хвилин.
Запіканка з кабачків здобуде золотисту апетитну скоринку зверху, отже, все готове.
Така страва з кабачків урізноманітнить звичне меню. Можна їсти як у холодному, так і гарячому вигляді, рекомендую приготувати.
Подаємо на стіл зі свіжими овочами та посипавши улюбленою зеленню. Кабачки в цьому рецепті дуже ніжні, соковиті та дуже смачні.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…