Сьогодні приготуємо смачну кабачкову запіканку з фаршем. Просте літнє блюдо, яке можна подати на обід і на вечерю. Кабачок у цьому рецепті виходить неймовірним на смак, а сама запіканка соковита та апетитна.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачок миємо і натираємо на великій тертці. Я тру відразу в друшляк, щоб стікала зайва рідина.
Присипаємо сіллю та перемішуємо. Залишаємо хвилин на 10.
Болгарський перець і цибулю нарізаємо кубиком.
Беремо 500 г будь-якого фаршу, солимо і перчимо. Додаємо сюди цибулю та перемішуємо.
Віджимаємо сік із кабачків, сюди викладаємо фарш із цибулею та болгарський перець. Розбиваємо 2 яйця, знову перемішуємо.
Форму для випічки змащуємо олією і викладаємо кабачкову суміш, розрівнюємо.
Змащуємо шаром сметани або майонезу та ставимо запіканку в духовку до 180 градусів на 35 хвилин.
Через якийсь час дістаємо, посипаємо тертим сиром і знову відправляємо в духовку ще на 10 хвилин.
Запіканка з кабачків здобуде золотисту апетитну скоринку зверху, отже, все готове.
Така страва з кабачків урізноманітнить звичне меню. Можна їсти як у холодному, так і гарячому вигляді, рекомендую приготувати.
Подаємо на стіл зі свіжими овочами та посипавши улюбленою зеленню. Кабачки в цьому рецепті дуже ніжні, соковиті та дуже смачні.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…