До вашої уваги ідеальний десерт, який підійде, як для чаювання, так і для якогось заходу. Печиво “Біскотті” має приємний аромат та чудовий смак. Запашний мигдаль і ніжний бісквіт зможуть доповнити смак чаю або кави. Створіть атмосферу тепла та затишку, приготувавши цей рецепт.
Інгредієнти:
Приготування:
Збиваємо вершкове масло, сметану та цукор. Додаємо яйця по одному, продовжуємо збивати. З’єднуємо борошно, сіль, розпушувач, перемішуємо та додаємо поступово до нашої маси. На останок додаємо мигдаль і перемішуємо. Викладаємо масу на лист для випічки, надаємо форму “прямокутника”. Розігріваємо духовку до 175 градусів (конвекція). Випікаємо протягом 30 хвилин. Виймаємо з духовки, охолоджуємо та розрізаємо печиво на квадрати. Повертаємо в духовку на 5-7 хвилин, щоб вони стали хрусткі.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…