До вашої уваги ідеальний десерт, який підійде, як для чаювання, так і для якогось заходу. Печиво “Біскотті” має приємний аромат та чудовий смак. Запашний мигдаль і ніжний бісквіт зможуть доповнити смак чаю або кави. Створіть атмосферу тепла та затишку, приготувавши цей рецепт.
Інгредієнти:
- Цукор – 150 г
- Вершкове масло – 120 г
- Сметана – 50 г
- Яйця – 2 шт
- Пшеничне борошно – 300 г
- Розпушувач – 10 г
- Сіль – 2 г
- Мигдаль – 200 г
Приготування:
Збиваємо вершкове масло, сметану та цукор. Додаємо яйця по одному, продовжуємо збивати. З’єднуємо борошно, сіль, розпушувач, перемішуємо та додаємо поступово до нашої маси. На останок додаємо мигдаль і перемішуємо. Викладаємо масу на лист для випічки, надаємо форму “прямокутника”. Розігріваємо духовку до 175 градусів (конвекція). Випікаємо протягом 30 хвилин. Виймаємо з духовки, охолоджуємо та розрізаємо печиво на квадрати. Повертаємо в духовку на 5-7 хвилин, щоб вони стали хрусткі.