Нове

Неймовірно ніжне печиво “Біскотті”

До вашої уваги ідеальний десерт, який підійде, як для чаювання, так і для якогось заходу. Печиво “Біскотті” має приємний аромат та чудовий смак. Запашний мигдаль і ніжний бісквіт зможуть доповнити смак чаю або кави. Створіть атмосферу тепла та затишку, приготувавши цей рецепт.

Інгредієнти:

  • Цукор – 150 г
  • Вершкове масло – 120 г
  • Сметана – 50 г
  • Яйця – 2 шт
  • Пшеничне борошно – 300 г
  • Розпушувач – 10 г
  • Сіль – 2 г
  • Мигдаль – 200 г

Приготування:

Збиваємо вершкове масло, сметану та цукор. Додаємо яйця по одному, продовжуємо збивати. З’єднуємо борошно, сіль, розпушувач, перемішуємо та додаємо поступово до нашої маси. На останок додаємо мигдаль і перемішуємо. Викладаємо масу на лист для випічки, надаємо форму “прямокутника”. Розігріваємо духовку до 175 градусів (конвекція). Випікаємо протягом 30 хвилин. Виймаємо з духовки, охолоджуємо та розрізаємо печиво на квадрати. Повертаємо в духовку на 5-7 хвилин, щоб вони стали хрусткі.

Нове

Популярне