Надзвичайно смачна та проста страва для сімейного обіду – це курка в йогурті. Цей рецепт дозволить створити надзвичайно ніжне й соковите м’ясо, яке вирізняється простотою приготування та доступністю інгредієнтів.
Інгредієнти:
Приготування:
Підсолюємо та перчимо курячі стегна. Кладемо їх у каструлю з товстим дном, заливаємо водою та тушимо на малому вогні приблизно 40 хвилин. Моркву дрібно нарізаємо і додаємо до тушки курки. Коли м’ясо ледь-ледь відходить від кістки, перекладаємо у форму для запікання. Додаємо йогурт, бебі-картоплю, трошки підсолюємо і відправляємо у розігріту духовку на максимальну температуру до появи золотистої корочки. Подаємо з зеленню.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…