Надзвичайно смачна та проста страва для сімейного обіду – це курка в йогурті. Цей рецепт дозволить створити надзвичайно ніжне й соковите м’ясо, яке вирізняється простотою приготування та доступністю інгредієнтів.
Інгредієнти:
Приготування:
Підсолюємо та перчимо курячі стегна. Кладемо їх у каструлю з товстим дном, заливаємо водою та тушимо на малому вогні приблизно 40 хвилин. Моркву дрібно нарізаємо і додаємо до тушки курки. Коли м’ясо ледь-ледь відходить від кістки, перекладаємо у форму для запікання. Додаємо йогурт, бебі-картоплю, трошки підсолюємо і відправляємо у розігріту духовку на максимальну температуру до появи золотистої корочки. Подаємо з зеленню.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…