Надзвичайно смачна та проста страва для сімейного обіду – це курка в йогурті. Цей рецепт дозволить створити надзвичайно ніжне й соковите м’ясо, яке вирізняється простотою приготування та доступністю інгредієнтів.
Інгредієнти:
- Курячі стегна – 6 шт
- Морква – 2 шт
- Йогурт без начинки – 350 г
- Сіль, перець – на свій смак
- Зелень – 1 пучок
- Бебі-картопля – 300 г
Приготування:
Підсолюємо та перчимо курячі стегна. Кладемо їх у каструлю з товстим дном, заливаємо водою та тушимо на малому вогні приблизно 40 хвилин. Моркву дрібно нарізаємо і додаємо до тушки курки. Коли м’ясо ледь-ледь відходить від кістки, перекладаємо у форму для запікання. Додаємо йогурт, бебі-картоплю, трошки підсолюємо і відправляємо у розігріту духовку на максимальну температуру до появи золотистої корочки. Подаємо з зеленню.