Шукаєте страву, яка об’єднує в собі смак, користь та неповторний аромат? Цей рецепт – це ідеальний вибір для тих, хто цінує справжню домашню кухню. З використанням свіжих інгредієнтів та вдалої комбінації смаків, ця страва точно стане вишуканим додатком до вашого кулінарного репертуару.
Інгредієнти:
Приготування:
В каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Вирізаємо у капусти кочережку, старавшись не пошкодити качан. Відправляємо капусту в каструлю з киплячою водою і варимо 10 хв. Моркву тремо на великій терці. Цибулю, кріп дрібно нарізаємо. В глибоку сковорідку чи казан наливаємо рослинну олію, смажимо цибулю і моркву до золотистого кольору. До фаршу додаємо 2 ст. л. смажених овочів, рис, кріп, сіль, перець і перемішуємо.
На кожен листок виложити 1-2 ст. ложки фаршу. У окремому посуді ретельно змішуємо воду, томатну пасту, сметану, сіль, перець. На овочі перекладаємо голубці, зверху заливаємо соусом і варимо під кришкою 30-40 хвилин.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…