Цей незрівнянний, недорогий рецепт салату з баклажанів дозволяє харчуватися смачно, збалансовано, зберігаючи фігуру в ідеальному стані! Популярні і затребувані влітку страви з баклажанів з помідорами – здоровий раціон, насичений великою кількістю вітамінів. Такий легкий, швидкий в приготуванні овочевий салат з щедрими баклажанами – запорука міцного здоров’я і довголіття. Зробіть цей простий салат, щоб корисна закуска з баклажанів з огірками увійшла в повсякденне меню!
Інгредієнти:
- Баклажани 2 шт
- Огірочки 3 шт
- Помідори 3 шт
- Часник 2 зубчика
- Сметана для заправки 3 ст.л.
- Рослинна олія для обсмажування 70 мл
- Сіль, чорний і червоний перець за смаком
- Зелень за смаком у нас кінза, петрушка, кріп і базилік
Приготування:
Поставте на включену плиту сковорідку, налийте олії. Наріжте невеликим кубиком молоді баклажани, викладаючи їх в сковороду, перемішуючи і обсмажуючи до появи золотистого кольору на сильному вогні. Наріжте невеликим кубиком огірки, викладаючи їх в об’ємну миску, додаючи туди ж подрібнені таким же способом помідори.
Дрібно наріжте кінзу, петрушку, базилік, кріп, викладаючи їх в загальну миску до нарізаних овочів. Пропустіть через прес часник, додаючи його в сковорідку до баклажанів, перемішуючи масу і викладаючи її в об’ємну миску. Остудіть баклажани, перекладіть їх в миску до подрібнених овочів і зелені.
Перемішайте компоненти з миски між собою, додаючи туди сіль, суміш перців (чорного і червоного), сметану, грунтовно перемішуючи склад. Приготований салат з баклажанами і зеленню розкладіть по тарілках і подайте до столу.
Всім смачного!