Десерт виходить ніжним, легким, у міру солодким із вишневою кислинкою.
Інгредієнти:
Для коржа:
Для начинки:
Для желе:
Приготування:
Готуємо основу для коржа: подрібнюємо печиво в крихту за допомогою блендера. Якщо у вас немає блендера, то покладіть частину печива в щільний пакет і катайте качалкою по пакету з печивом, поки не отримаєте однорідну крихту.
У подрібнене печиво просіюємо какао-порошок. Розтоплюємо вершкове масло в мікрохвильовій печі і додаємо в основу. Все добре перемішуємо.
Отриману масу укладаємо на дно роз’ємної форми (24 см), добре утрамбовуємо і формуємо бортики. Забираємо в холодильник, поки готуватимемо крем.
Розтоплюємо в мікрохвильовій печі маршмелоу короткими імпульсами.
Змішуємо з маскарпоне або іншим вершковим сиром. Поступово вливаємо молоко кімнатної температури, потім лимонний сік. Збиваємо міксером до однорідності. Вливаємо начинку поверх шоколадної основи і відправляємо у холодильник на верхню полицю на 3-4 години для схоплювання. За цей час дістаємо вишню з морозильника для розморожування.
Готуємо желе, коли добре схопиться білий шар.
Заливаємо желатин водою для набухання, до замороженої вишні без кісточок вливаємо невелику кількість води та варимо на середньому вогні 5 хвилин. Знімаємо з вогню, додаємо набряклий желатин і мішаємо до розчинення, додаємо мед.
Виливаємо на білий шар і ставимо в холодильник до повного схоплювання.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…