Якщо у вас залежались кілька яблук, то терміново приготуйте цей приголомшливий десерт до чаю!
Десерт виходить неймовірно смачний, а для приготування навіть духовка не знадобиться! Ніжні, повітряні та дуже, дуже ароматні!
Інгредієнти:
Приготування:
Яблуко можна за бажанням очистити від шкірки.
Одного яблука видаляємо серцевину і нарізаємо дрібними кубиками. У другого яблука видаляємо серцевину та нарізаємо тоненькими часточками.
У миску вбиваємо яйце, добре збиваємо вінчиком і додаємо сіль та цукор, добре перемішуємо.
У миску до яйця додаємо молоко кімнатної температури та пару ст/л рослинної олії.
У борошно додаємо розпушувач і поступово починаємо додавати борошно в миску з молоком, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.
В тісто додаємо підготовлені яблука кубиками та добре перемішуємо.
У сковороду наливаємо трохи олії і за допомогою ложки формуємо оладки.
Зверху кожної оладки викладаємо підготовлені часточки яблук.
Смажимо на невеликому вогні під кришкою 3-4 хвилини з кожного боку.
Готові оладки перекладаємо в тарілку, даємо трохи охолонути і посипаємо цукровою пудрою.
Ось і все наш неймовірно смачний та ароматний десерт готовий!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…