Якщо у вас залежались кілька яблук, то терміново приготуйте цей приголомшливий десерт до чаю!
Десерт виходить неймовірно смачний, а для приготування навіть духовка не знадобиться! Ніжні, повітряні та дуже, дуже ароматні!
Інгредієнти:
Приготування:
Яблуко можна за бажанням очистити від шкірки.
Одного яблука видаляємо серцевину і нарізаємо дрібними кубиками. У другого яблука видаляємо серцевину та нарізаємо тоненькими часточками.
У миску вбиваємо яйце, добре збиваємо вінчиком і додаємо сіль та цукор, добре перемішуємо.
У миску до яйця додаємо молоко кімнатної температури та пару ст/л рослинної олії.
У борошно додаємо розпушувач і поступово починаємо додавати борошно в миску з молоком, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.
В тісто додаємо підготовлені яблука кубиками та добре перемішуємо.
У сковороду наливаємо трохи олії і за допомогою ложки формуємо оладки.
Зверху кожної оладки викладаємо підготовлені часточки яблук.
Смажимо на невеликому вогні під кришкою 3-4 хвилини з кожного боку.
Готові оладки перекладаємо в тарілку, даємо трохи охолонути і посипаємо цукровою пудрою.
Ось і все наш неймовірно смачний та ароматний десерт готовий!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…