Сирники за цим рецептом виходять дуже незвичайні і неймовірно смачні. Це ситне блюдо з сиру можна приготувати і на сніданок, і як перекус. Ніжний сир і ароматна зелень. Спробуйте!
Інгредієнти:
- Сир 9% – 360 г (2 пачки)
- Яйце – 1 штука
- Сир – 100 г
- Зелень за смаком
- Часник – 1 зубчик
- Майонез – 2 ст. ложки
- Манна крупа – 3 ст. ложки
Приготування:
- Готую сирники з 9% сиру, але підійде будь-який. Розминаю сир виделкою і додаю яйце.
- Твердий сир натираю на великій тертці, можна і на дрібній, за бажанням, різниці немає. Додаю сир в сир.
- Дрібно нарізаю зелень і зубчик часнику для кращого смаку і аромату сирників. Кількість зелені і часнику регулюйте за смаком.
- Додаю майонез і перемішую. Кількість майонезу залежить від того, наскільки вологий або сухий сир.
- Щоб сирники тримали форму, кладу манну крупу. Сирна маса для сирників не повинна бути рідкою. Замість манки можна додати борошно, але сирники з манкою виходять ніжнішими.
- Солю, перемішую і залишаю на 20-30 хвилин.
- У сковороду наливаю рослинну олію і розігріваю на середньому вогні. Формую сирники, трохи обкачую їх в борошні. Обсмажую з двох боків до золотистої скоринки.
Смачного!
Також читайте: ОРИГІНАЛЬНИЙ ЛИСТКОВИЙ ПИРІГ «ГАРЯЧИЙ НАПОЛЕОН»: ХРУСТКІ КОРЖІ І СМАЧНА НАЧИНКА