Хрумкі кабачки «з того, що було вдома». Готувати легко, швидко та без проблем. Жодної олії та смаження. Виходять неймовірно смачними, ароматними та незвичайними. Дуже всім рекомендую! Цей рецепт підкорив мене одразу. Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачки нарізаємо на брусочки та викладаємо у форму для запікання. Посипаємо сіллю за своїм смаком і добре розмішуємо прям руками.
У плоску миску великого діаметру висипаємо панірувальні сухарі. Додаємо сир «Пармезан», солодку паприку, трохи солі (на свій смак) та ретельно все перемішуємо.
У чисту чашку розбиваємо курячі яйця та збиваємо їх за допомогою виделки до однорідності. Брусочки кабачків обсушуємо паперовими рушниками. Обвалюємо по одному брусочку в борошні, потім обмочуємо у збитих яйцях і обвалюємо в сирно-борошняній суміші. Викладаємо кабачкові брусочки на лист, заздалегідь застелений пергаментним папером. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 10-15 хвилин.
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…