Нове

«Не смажу більше кабачки – цей трюк підкорив мене відразу»: швидко, легко і дуже смачно

Хрумкі кабачки «з того, що було вдома». Готувати легко, швидко та без проблем. Жодної олії та смаження. Виходять неймовірно смачними, ароматними та незвичайними. Дуже всім рекомендую! Цей рецепт підкорив мене одразу. Ділюсь з Вами.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 штуки (500 грамів)
  • Сіль – на свій смак
  • Панірувальні сухарі – 90 грамів
  • Сир “Пармезан” – 35 грамів
  • Солодка паприка – 1 чайна ложка
  • Яйця курячі – 2 штуки
  • Борошно пшеничне – для обвалювання

Приготування:

Кабачки нарізаємо на брусочки та викладаємо у форму для запікання. Посипаємо сіллю за своїм смаком і добре розмішуємо прям руками.

У плоску миску великого діаметру висипаємо панірувальні сухарі. Додаємо сир «Пармезан», солодку паприку, трохи солі (на свій смак) та ретельно все перемішуємо.

У чисту чашку розбиваємо курячі яйця та збиваємо їх за допомогою виделки до однорідності. Брусочки кабачків обсушуємо паперовими рушниками. Обвалюємо по одному брусочку в борошні, потім обмочуємо у збитих яйцях і обвалюємо в сирно-борошняній суміші. Викладаємо кабачкові брусочки на лист, заздалегідь застелений пергаментним папером. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 10-15 хвилин.

Нове

Популярне