Сьогодні хочу запропонувати Вам чудовий рецепт печінки! Це справжня знахідка, а не просто рецепт. Смачна, ніжна та дуже соковита, а готується зовсім не складно, швидко, із недорогих інгредієнтів.
Інгредієнти:
Приготування:
У ємність наливаємо воду, додаємо оцет і змішуємо. Цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо у воду з оцтом.
Яловичу печінку нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо на розігріту сковорідку з олією. Обсмажуємо із двох сторін по 2-3 хвилини.
Зливаємо з цибулі маринад і викладаємо цибулю до печінки, перемішуємо.
Додаємо чорний перець, коріандр, гострий перець та сіль. Наливаємо соєвий соус і все ретельно розмішуємо.
Додаємо кунжутні насіння, подрібнену зелену цибулю, подрібнений часник і добре все розмішуємо. Накриваємо кришкою, ставимо мінімальний вогонь і тушкуємо ще п’ять хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…