Сьогодні хочу запропонувати Вам чудовий рецепт печінки! Це справжня знахідка, а не просто рецепт. Смачна, ніжна та дуже соковита, а готується зовсім не складно, швидко, із недорогих інгредієнтів.
Інгредієнти:
Приготування:
У ємність наливаємо воду, додаємо оцет і змішуємо. Цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо у воду з оцтом.
Яловичу печінку нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо на розігріту сковорідку з олією. Обсмажуємо із двох сторін по 2-3 хвилини.
Зливаємо з цибулі маринад і викладаємо цибулю до печінки, перемішуємо.
Додаємо чорний перець, коріандр, гострий перець та сіль. Наливаємо соєвий соус і все ретельно розмішуємо.
Додаємо кунжутні насіння, подрібнену зелену цибулю, подрібнений часник і добре все розмішуємо. Накриваємо кришкою, ставимо мінімальний вогонь і тушкуємо ще п’ять хвилин.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…