Нове

Не рецепт, а знахідка – смачнішу печінку ви ще не пробували: ніжна, соковита і дуже смачна

Сьогодні хочу запропонувати Вам чудовий рецепт печінки! Це справжня знахідка, а не просто рецепт. Смачна, ніжна та дуже соковита, а готується зовсім не складно, швидко, із недорогих інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • Яловича печінка – 600 грамів
  • Цибуля ріпчаста – 2 штуки
  • Вода – 300 мілілітрів + оцет 70% – 2 столові ложки
  • Рослинна олія – 100 мілілітрів
  • Чорний мелений перець – 1 чайна ложка
  • Гострий перець – до смаку
  • Коріандр – 1 чайна ложка
  • Соєвий соус – 2 столові ложки
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Зелена цибуля
  • Кунжутні насіння
  • Сіль – 1 чайна ложка

Приготування:

У ємність наливаємо воду, додаємо оцет і змішуємо. Цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо у воду з оцтом.

Яловичу печінку нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо на розігріту сковорідку з олією. Обсмажуємо із двох сторін по 2-3 хвилини.

Зливаємо з цибулі маринад і викладаємо цибулю до печінки, перемішуємо.

Додаємо чорний перець, коріандр, гострий перець та сіль. Наливаємо соєвий соус і все ретельно розмішуємо.

Додаємо кунжутні насіння, подрібнену зелену цибулю, подрібнений часник і добре все розмішуємо. Накриваємо кришкою, ставимо мінімальний вогонь і тушкуємо ще п’ять хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне