Сьогодні хочу запропонувати Вам чудовий рецепт печінки! Це справжня знахідка, а не просто рецепт. Смачна, ніжна та дуже соковита, а готується зовсім не складно, швидко, із недорогих інгредієнтів.
Інгредієнти:
- Яловича печінка – 600 грамів
- Цибуля ріпчаста – 2 штуки
- Вода – 300 мілілітрів + оцет 70% – 2 столові ложки
- Рослинна олія – 100 мілілітрів
- Чорний мелений перець – 1 чайна ложка
- Гострий перець – до смаку
- Коріандр – 1 чайна ложка
- Соєвий соус – 2 столові ложки
- Часник – 3-4 зубчики
- Зелена цибуля
- Кунжутні насіння
- Сіль – 1 чайна ложка
Приготування:
У ємність наливаємо воду, додаємо оцет і змішуємо. Цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо у воду з оцтом.
Яловичу печінку нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо на розігріту сковорідку з олією. Обсмажуємо із двох сторін по 2-3 хвилини.
Зливаємо з цибулі маринад і викладаємо цибулю до печінки, перемішуємо.
Додаємо чорний перець, коріандр, гострий перець та сіль. Наливаємо соєвий соус і все ретельно розмішуємо.
Додаємо кунжутні насіння, подрібнену зелену цибулю, подрібнений часник і добре все розмішуємо. Накриваємо кришкою, ставимо мінімальний вогонь і тушкуємо ще п’ять хвилин.
Смачного!