Взяла найпростіші продукти та буквально «за 10 хвилин» приготувала смачне печиво до чаю! Виходить м’яке, ароматне і немов тане в роті. Це справжня знахідка, а не просто рецепт. Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибоку тарілку вливаємо розтоплене вершкове масло (кімнатної температури), насипаємо цукрову пудру, ванільний цукор (або ванілін) і ретельно розмішуємо все вінчиком до однорідної консистенції.
Розбиваємо яйце і ретельно розмішуємо за допомогою вінчика.
Насипаємо поступово борошно, розпушувач і додаємо терту цедру лимона. Ретельно все розмішуємо, замісивши тісто.
Формуємо кульки невеликих розмірів і трохи притискаємо. Кладемо на лист, вистелений пергаментним папером. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку – на 15 хвилин.
Варення трохи розводимо водою та занурюємо печиво. Одну складаємо на іншу та обсипаємо кокосовою стружкою.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…