Взяла найпростіші продукти та буквально «за 10 хвилин» приготувала смачне печиво до чаю! Виходить м’яке, ароматне і немов тане в роті. Це справжня знахідка, а не просто рецепт. Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
- Яйце – 1 штука
- Розтоплене вершкове масло – 150 г
- Цукрова пудра – 60 г
- Сіль – щіпка
- Ванільний цукор або ванілін
- Лимонна цедра
- Борошно – 350 г
- Розпушувач – 7 г
- Персикове варення
- Кокосова стружка
Приготування:
У глибоку тарілку вливаємо розтоплене вершкове масло (кімнатної температури), насипаємо цукрову пудру, ванільний цукор (або ванілін) і ретельно розмішуємо все вінчиком до однорідної консистенції.
Розбиваємо яйце і ретельно розмішуємо за допомогою вінчика.
Насипаємо поступово борошно, розпушувач і додаємо терту цедру лимона. Ретельно все розмішуємо, замісивши тісто.
Формуємо кульки невеликих розмірів і трохи притискаємо. Кладемо на лист, вистелений пергаментним папером. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку – на 15 хвилин.
Варення трохи розводимо водою та занурюємо печиво. Одну складаємо на іншу та обсипаємо кокосовою стружкою.
Смачного!