Поки всі печуть шарлотку – я готую смачненький яблучний пиріг на сковорідці! Не рецепт, а справжня знахідка – недовго, легко, не використовуючи духовку і без метушні. Ніжний, ароматний та повітряний. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
У блюдце наливаємо яєць і засипаємо цукром, ретельно розмішуємо. Наливаємо молока, олії, продовжуємо збивати.
Просіюємо борошна з розпушувачем і збиваємо.
З яблук зчищаємо шкірку та ріжемо на маленькі кубики. Відправляємо в тісто та розмішуємо.
Сковороду щедро обмазуємо вершковим маслом і розподіляємо заготовлену суміш з яблуками. Закриваємо кришкою та відправляємо на газову плиту. Вогонь зменшуємо до мінімуму і печемо двадцять хв. Часто протираємо кришку від вологи.
Далі знімаємо кришку, закриваємо пергаментом пиріг і перевертаємо. Печемо ще буквально десять хвилин.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…