Поки всі печуть шарлотку – я готую смачненький яблучний пиріг на сковорідці! Не рецепт, а справжня знахідка – недовго, легко, не використовуючи духовку і без метушні. Ніжний, ароматний та повітряний. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
У блюдце наливаємо яєць і засипаємо цукром, ретельно розмішуємо. Наливаємо молока, олії, продовжуємо збивати.
Просіюємо борошна з розпушувачем і збиваємо.
З яблук зчищаємо шкірку та ріжемо на маленькі кубики. Відправляємо в тісто та розмішуємо.
Сковороду щедро обмазуємо вершковим маслом і розподіляємо заготовлену суміш з яблуками. Закриваємо кришкою та відправляємо на газову плиту. Вогонь зменшуємо до мінімуму і печемо двадцять хв. Часто протираємо кришку від вологи.
Далі знімаємо кришку, закриваємо пергаментом пиріг і перевертаємо. Печемо ще буквально десять хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…