Воно таке повітряне, ніжне, м’яке і дуже смачне!
Інгредієнти:
Приготування:
У ємність вливаємо яйце, додаємо ванільний цукор, сіль, цукровий пісок і змішуємо вінчиком. У сметану додаємо харчову соду та перемішуємо.
Вливаємо в яєчну масу, додаємо олію і перемішуємо. Додаємо поступово борошно та перемішуємо.
З підготовленого тіста формуємо кульки і викладаємо на лист, застелений пергаментним папером.
Змащуємо збитим яйцем та посипаємо цукром.
Смачного!
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…