Воно таке повітряне, ніжне, м’яке і дуже смачне!
Інгредієнти:
Приготування:
У ємність вливаємо яйце, додаємо ванільний цукор, сіль, цукровий пісок і змішуємо вінчиком. У сметану додаємо харчову соду та перемішуємо.
Вливаємо в яєчну масу, додаємо олію і перемішуємо. Додаємо поступово борошно та перемішуємо.
З підготовленого тіста формуємо кульки і викладаємо на лист, застелений пергаментним папером.
Змащуємо збитим яйцем та посипаємо цукром.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…