Рецепти

Не рецепт, а справжня знахідка: найсмачніше печиво на сметані, швидко, просто і доступно

Воно таке повітряне, ніжне, м’яке і дуже смачне!

Інгредієнти:

  • Яйце – 1 штука
  • Цукор – 150-200 г
  • Сіль – щіпка
  • Ванільний цукор – за смаком
  • Сметана – 200 г
  • Рослинна олія – 50 мілілітрів
  • Сода харчова – 1 чайна ложка
  • Борошно – 450 г
  • Яйце – 1 штука (для змащування)
  • Цукровий пісок – для посипання

Приготування:

У ємність вливаємо яйце, додаємо ванільний цукор, сіль, цукровий пісок і змішуємо вінчиком. У сметану додаємо харчову соду та перемішуємо.

Вливаємо в яєчну масу, додаємо олію і перемішуємо. Додаємо поступово борошно та перемішуємо.

З підготовленого тіста формуємо кульки і викладаємо на лист, застелений пергаментним папером.

Змащуємо збитим яйцем та посипаємо цукром.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…