Воно таке повітряне, ніжне, м’яке і дуже смачне!
Інгредієнти:
Приготування:
У ємність вливаємо яйце, додаємо ванільний цукор, сіль, цукровий пісок і змішуємо вінчиком. У сметану додаємо харчову соду та перемішуємо.
Вливаємо в яєчну масу, додаємо олію і перемішуємо. Додаємо поступово борошно та перемішуємо.
З підготовленого тіста формуємо кульки і викладаємо на лист, застелений пергаментним папером.
Змащуємо збитим яйцем та посипаємо цукром.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…