Сьогодні я хочу запропонувати приготувати простий та смачний рецепт фаршированих кабачків без м’яса.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на великій тертці, молоду капусту нарізаємо соломкою.
Обсмажуємо цибулю кілька хвилин, додаємо моркву та обсмажуємо до готовності.
Додаємо капусту, перемішуємо. Хвилинку тушкуємо, сіль, перець до смаку, додаємо 1-2 ст.л. томатної пасти і буквально 1 хвилину обсмажуємо на середньому вогні.
Викладаємо овочі в миску.
Сюди додаємо відварений рис 1,5 склянки.
Кабачки 3 шт. розрізаємо навпіл, чайною ложкою виймаємо всю м’якуш. Трохи присолити.
Кладемо наш у кабачки. Далі кладемо наші кабачки у форму змащену олією.
Випікаємо хвилин 45-50 за 180 °C.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…