Сьогодні готую картопляні деруни без яєць та борошна. Виходять дуже смачні та ароматні, із золотистою скоринкою. Приготування не займає багато часу, і всі продукти для них знайдуться на кожній кухні.
Інгредієнти:
Приготування:
Нам знадобиться всього 5 інгредієнтів – це картопля і цибуля, сіль, перець і олія, на якій будемо смажити.
Насамперед подрібнюємо цибулю в блендері або натираємо на дрібній тертці. Завдяки цибулі картопля не темнітиме.
Потім все те ж саме робимо з картоплею. Картоплю потрібно очистити безпосередньо перед подрібненням у блендері.
Отриману суміш для дерунів виливаємо на сито, щоб стекла зайва рідина. Залишаємо так хвилин на п’ять – десять.
Рідина стекла, її можна злити. І якщо ваша картопля не дуже крохмалиста, можна з дна миски зібрати крохмаль, що відстоявся, і додати в масу.
Залишилося додати сіль, чорний мелений перець і все добре перемішати. За бажання ще можна додати пропущений через прес зубчик часнику.
За допомогою столової ложки викладаємо деруни на розігріту олію і смажимо на середньому вогні до золотистої рум’яної скоринки.
Приблизно по 3 хвилини з кожного боку. Не робіть оладки надто товстими, щоб вони добре просмажилися всередині.
При необхідності підливайте олію, тоді вони вийдуть з красивою рум’яною золотистою скоринкою. Готові деруни перекладаємо зі сковороди на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…