Оселедець є невід’ємною частиною буденного і навіть святкового столу. Тому сьогодні хочу поділитися з вами неймовірно смачним рецептом оселедця, маринованого по-фінськи.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю нарізаємо, перекладаємо в миску. Додаємо 2 столові ложки яблучного оцту 6% і заливаємо окропом. І залишаємо маринуватися на 10 хвилин.
Оселедець розбираємо на філе. Для цього спочатку відрізаємо голову та розрізаємо ножем черевце. Ретельно очищаємо від чорної плівки.
Відокремлюємо філе від кісток та знімаємо шкірку.
Готове філе оселедця нарізаємо невеликими шматочками.
У мисці з’єднуємо 2 столові ложки зернистої гірчиці, столову ложку солі, столову ложку меду, 1,5 столові ложки соку лимона, 100 мл олії. Перемішуємо доки мед не розтане і всі продукти повинні з’єднатися.
Цибулю без рідини рівним шаром викладаємо на дно форми або будь-якої іншої ємності з кришкою.
Потім викладаємо шар оселедця. Зверху заправлення.
І так повторюємо шари: оселедець, шар цибулі та заправка.
Накриваємо харчовою плівкою або кришкою та прибираємо в холодильник на 24 години.
Через добу маринований оселедець по-фінськи буде готовий! Спробуйте приготувати – дуже смачно!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…