Сьогодні хочу приготувати першокласну закуску з оселедця з яблуком, а заразом поділитися з вами рецептом її приготування. Вона складається з 4-х доступних інгредієнтів.
Для закуски буде потрібно оселедець, дуже важливо щоб він був слабосолоний і жирний. Від цього сильно залежатиме смак закуски.
Яблуко має бути обов’язково солодким. Тільки за дотримання цих умов закуска вийде справді смачною.
Інгредієнти:
- Філе оселедця – 300 г
- Яблуко – 200 г
- Цибуля ріпчаста – 100 г
- Сметана – 2 ст/ложки
Приготування:
Нарізаю філе оселедця і відправляю в миску. Туди ж додаю очищене від шкірки та подрібнене на великій тертці яблуко.
Цибулю очищаю, нарізаю дрібним кубиком і відправляю в миску до інших інгредієнтів.
Заправляю всю справу сметаною, ретельно перемішую і ставлю на годинку в холодильник охолоджуватися.
Закуска готова, в ній відмінно поєднуються солоний оселедець, солодке яблуко і кислинка сметани. Загалом вийшло дуже смачно.