Виходять ніжні, м’які, повітряні, а готувати просто, без молока і яєць. Тісто готую на воді, а результат шикарний! Спробуйте цей бюджетний рецепт.
Інгредієнти:
Приготування:
У тарілку просіюємо борошно, насипаємо сухі дріжджі, цукор, сіль і перемішуємо.
Виливаємо теплу воду, олію і замішуємо ніжне, м’яке тісто (не повинно липнути до рук). Залишаємо в мисці, верхівку трохи поливаємо олією. Накриваємо харчовою плівкою і залишаємо в теплому місці на 40-60 хвилин (має збільшитися вдвічі-втричі).
Кладемо на стіл, обминаємо трохи руками і ділимо на три рівні частини. Одну залишаємо, а дві прибираємо під плівку чи рушник.
Робочу поверхню змащуємо трохи олією і руками розтягуємо тісто в пласт. Викладаємо макову начинку або будь-яке густе варення і скручуємо пласт у щільний рулет.
Розрізаємо рулет на рівні шматочки і перекладаємо на лист з пергаментом.
Змащуємо булочки водою із содою або збитим яйцем. Випікаємо 20 хв, при 180 град.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…