Виявляється, «Наполеон» можна готувати і так – швидко, легко, а виходить дуже смачно! Спробуйте приготувати один раз і цей рецепт стане найулюбленішим!
Основні інгредієнти:
Для крему: 1 літр молока, 3 яйця, 2 столові ложки борошна, 1 склянка цукру, ванілін, 100 грамів волоських горіхів
1. Збити яйця і цукор, додати сіль, масло, погашену оцтом соду, 2.5 склянки борошна.
2. Тісту треба дати відпочити 20 хвилин.
3. Зробити крем: розтерти яйця і цукор, додати борошно, змішати, розвести холодним молоком, поставити на невеликий вогонь, дати закипіти, постійно помішуючи.
4. Після закипання зняти крем з вогню, додати ванілін, дозволити охолонути.
5. Розкачати тісто ковбаскою, поділити на 14 частин, кожну розкачати за розміром сковороди.
6. Коржі випікати на середньому вогні на добре розігрітій сухій сковороді. Печуться вони швидко, пригоряти не повинні. Гарячі коржі відразу обрізати за формою, обрізки залишити на обсипання.
7.Рясно змастити кожен корж теплим кремом, горіхи перемолоти і посипати ними разом з крихтами боки, та верх торта.
Все, смачного!
Також читайте: ДОМАШНІЙ РЕЦЕПТ МОРОЗИВА, З ЯКИМ ВПОРАЄТЬСЯ НАВІТЬ ДИТИНА
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…