Виявляється, «Наполеон» можна готувати і так – швидко, легко, а виходить дуже смачно! Спробуйте приготувати один раз і цей рецепт стане найулюбленішим!
Основні інгредієнти:
Для крему: 1 літр молока, 3 яйця, 2 столові ложки борошна, 1 склянка цукру, ванілін, 100 грамів волоських горіхів
1. Збити яйця і цукор, додати сіль, масло, погашену оцтом соду, 2.5 склянки борошна.
2. Тісту треба дати відпочити 20 хвилин.
3. Зробити крем: розтерти яйця і цукор, додати борошно, змішати, розвести холодним молоком, поставити на невеликий вогонь, дати закипіти, постійно помішуючи.
4. Після закипання зняти крем з вогню, додати ванілін, дозволити охолонути.
5. Розкачати тісто ковбаскою, поділити на 14 частин, кожну розкачати за розміром сковороди.
6. Коржі випікати на середньому вогні на добре розігрітій сухій сковороді. Печуться вони швидко, пригоряти не повинні. Гарячі коржі відразу обрізати за формою, обрізки залишити на обсипання.
7.Рясно змастити кожен корж теплим кремом, горіхи перемолоти і посипати ними разом з крихтами боки, та верх торта.
Все, смачного!
Також читайте: ДОМАШНІЙ РЕЦЕПТ МОРОЗИВА, З ЯКИМ ВПОРАЄТЬСЯ НАВІТЬ ДИТИНА
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…