Хрумке розсипчасте тісто і кислинка вишні! Нагадує Крамбл, лише у вигляді пирога)
Інгредієнти:
Крихта:
Вишневе начиння:
Приготування:
Тісто:
Борошно змішую з цукром та ванільним цукром. Додаю м’яке вершкове масло. Перемішую і руками перетираю в крихту.
Це можна зробити в комбайні або планетарному міксері з насадкою лопатка. Вийде волога пісочна крихта.
Духовку розігріваю до 190°С.
Форма для випічки у мене діаметром 22 см. Дно і борти потрібно закрити пергаментом (у мене тільки дно, але краще і борти).
Перекладаю половину приготовленої крихти.
Трохи притискаю, не сильно, тільки щоб склеїти крихту між собою.
Переношу в духовку і за 190°С випікаю 15…18 хвилин. Тісто не підрум’яниться, тільки трохи краї.
З вишні прибираю кісточки, зливаю сік.
Цукор поєдную з крохмалем. Всипаю у вишню та добре перемішую.
Основу присипаю меленими горіхами, вони вберуть зайву вологу.
Викладаю вишню, розрівнюю.
Присипаю крихтою, що залишилася.
При 190 ° С випікаю пиріг 45-50 хвилин, до легкої рум’яності.
Залишаю готовий пиріг трохи охолонути, і витягаю з форми.
Ароматний пиріг з розсипчастим хрумким тістом та вишневою начинкою з кислинкою.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…