Тепер завжди готуватиму кабачки за таким рецептом – дуже просто, швидко і напрочуд смачно! Овочева запіканка “По-новому” тепер мій улюблений рецепт. Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю очищаємо від шкірки та натираємо на великій тертці.
Кабачки також натираємо на великій тертці.
Цибулю дрібно нарізаємо і викладаємо на розігріту сковороду з оливковою олією, перемішуємо.
Викладаємо терту картоплю і перемішуємо.
Потім викладаємо терті кабачки, перемішуємо. Посипаємо сіллю, чорним меленим перцем і перемішуємо. Готуємо п’ять хвилин, перемішуючи та прибираємо зі сковороди.
У чисту чашку вбиваємо яйця, додаємо сіль, чорний перець та розмішуємо.
Викладаємо підготовлену овочеву масу, тертий пармезан, подрібнену петрушку та розмішуємо.
Сковороду змащуємо олією і викладаємо масу. Вирівнюємо та готуємо 10 хвилин під кришкою на повільному вогні.
Потім перевертаємо та готуємо ще 5-7 хвилин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…