Тепер завжди готуватиму кабачки за таким рецептом – дуже просто, швидко і напрочуд смачно! Овочева запіканка “По-новому” тепер мій улюблений рецепт. Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю очищаємо від шкірки та натираємо на великій тертці.
Кабачки також натираємо на великій тертці.
Цибулю дрібно нарізаємо і викладаємо на розігріту сковороду з оливковою олією, перемішуємо.
Викладаємо терту картоплю і перемішуємо.
Потім викладаємо терті кабачки, перемішуємо. Посипаємо сіллю, чорним меленим перцем і перемішуємо. Готуємо п’ять хвилин, перемішуючи та прибираємо зі сковороди.
У чисту чашку вбиваємо яйця, додаємо сіль, чорний перець та розмішуємо.
Викладаємо підготовлену овочеву масу, тертий пармезан, подрібнену петрушку та розмішуємо.
Сковороду змащуємо олією і викладаємо масу. Вирівнюємо та готуємо 10 хвилин під кришкою на повільному вогні.
Потім перевертаємо та готуємо ще 5-7 хвилин.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…