У моїй родині всі люблять цей десерт! Виходить настільки смачний та ніжний, що діти просять готувати його щодня. Шоколадно-горіхові ласощі готуються дуже легко і «швидко».
Інгредієнти:
Для крему
Приготування:
Печиво подрібнюємо до крихти. Наливаємо розтоплене вершкове масло і знову подрібнюємо.
У чисту тарілку викладаємо вершковий сир (Маскарпоне), додаємо шоколадну пасту з горіхами (у мене Нутелла) і добре збиваємо за допомогою міксера, паралельно вливаючи вершки для збивання.
Підготовлений крем перекладаємо в кондитерський мішок та заповнюємо форми для десертів (менше половини).
Потім всипаємо печиво подрібнене і знову заповнюємо кремом.
Зверху прикрашаємо подрібненими горіхами (у мене фундук).
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…