Нове

Настільки смачно та легко, що готую щодня: шоколадно-горіховий десерт «нашвидкуруч»

У моїй родині всі люблять цей десерт! Виходить настільки смачний та ніжний, що діти просять готувати його щодня. Шоколадно-горіхові ласощі готуються дуже легко і «швидко».

Інгредієнти:

  • Печиво – 80 г
  • Розтоплене вершкове масло – 25 г

Для крему

  • Вершковий сир (Маскарпоне) – 120 г
  • Шоколадна паста з горіхами (Нутелла) – 90 г
  • Вершки для збивання (30-33%) – 120 г
  • Фундук

Приготування:

Печиво подрібнюємо до крихти. Наливаємо розтоплене вершкове масло і знову подрібнюємо.

У чисту тарілку викладаємо вершковий сир (Маскарпоне), додаємо шоколадну пасту з горіхами (у мене Нутелла) і добре збиваємо за допомогою міксера, паралельно вливаючи вершки для збивання.

Підготовлений крем перекладаємо в кондитерський мішок та заповнюємо форми для десертів (менше половини).

Потім всипаємо печиво подрібнене і знову заповнюємо кремом.

Зверху прикрашаємо подрібненими горіхами (у мене фундук).

Смачного!

Нове

Популярне