З найбільш бюджетних та мінімальних інгредієнтів готую знамените печиво! Дуже смачне і ніжне, немов тане в роті! Готується швидко та зовсім не складно. Обов’язково спробуйте – Вам сподобається!
Інгредієнти:
Приготування:
У чашку до цукрового піску додаємо терту цедру апельсина або лимона і змішуємо.
Додаємо розтоплене вершкове масло і все ретельно змішуємо. Додаємо яйця, сіль та змішуємо.
Поступово висипаємо борошно та змішуємо. Додаємо розпушувач та змішуємо, замісивши тісто.
Розкочуємо тісто і формою вирізаємо кружальця.
Викладаємо кружечки на лист, вистелений пергаментним папером. Змащуємо печиво збитим жовтком і зверху викладаємо подрібнені волоські горіхи або мигдаль. Відправляю в розігріту до 180 градусів духовку – на 15-20 хвилин.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…