Рецепти

Настільки смачне, що хочеться готувати знову і знову: знамените печиво, яке тане в роті

З найбільш бюджетних та мінімальних інгредієнтів готую знамените печиво! Дуже смачне і ніжне, немов тане в роті! Готується швидко та зовсім не складно. Обов’язково спробуйте – Вам сподобається!

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 2 штуки
  • Цукровий пісок – 70 г
  • Розтоплене вершкове масло – 150 г
  • Лимонна цедра або апельсинова
  • Сіль – щіпка
  • Борошно пшеничне – 350 г
  • Розпушувач – 7 г
  • Волоські горіхи або мигдаль – 50 г
  • Яєчний жовток – щоб змастити

Приготування:

У чашку до цукрового піску додаємо терту цедру апельсина або лимона і змішуємо.

Додаємо розтоплене вершкове масло і все ретельно змішуємо. Додаємо яйця, сіль та змішуємо.

Поступово висипаємо борошно та змішуємо. Додаємо розпушувач та змішуємо, замісивши тісто.

Розкочуємо тісто і формою вирізаємо кружальця.

Викладаємо кружечки на лист, вистелений пергаментним папером. Змащуємо печиво збитим жовтком і зверху викладаємо подрібнені волоські горіхи або мигдаль. Відправляю в розігріту до 180 градусів духовку – на 15-20 хвилин.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…