З найбільш бюджетних та мінімальних інгредієнтів готую знамените печиво! Дуже смачне і ніжне, немов тане в роті! Готується швидко та зовсім не складно. Обов’язково спробуйте – Вам сподобається!
Інгредієнти:
Приготування:
У чашку до цукрового піску додаємо терту цедру апельсина або лимона і змішуємо.
Додаємо розтоплене вершкове масло і все ретельно змішуємо. Додаємо яйця, сіль та змішуємо.
Поступово висипаємо борошно та змішуємо. Додаємо розпушувач та змішуємо, замісивши тісто.
Розкочуємо тісто і формою вирізаємо кружальця.
Викладаємо кружечки на лист, вистелений пергаментним папером. Змащуємо печиво збитим жовтком і зверху викладаємо подрібнені волоські горіхи або мигдаль. Відправляю в розігріту до 180 градусів духовку – на 15-20 хвилин.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…