Нове

Настільки смачне, що хочеться готувати знову і знову: знамените печиво, яке тане в роті

З найбільш бюджетних та мінімальних інгредієнтів готую знамените печиво! Дуже смачне і ніжне, немов тане в роті! Готується швидко та зовсім не складно. Обов’язково спробуйте – Вам сподобається!

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 2 штуки
  • Цукровий пісок – 70 г
  • Розтоплене вершкове масло – 150 г
  • Лимонна цедра або апельсинова
  • Сіль – щіпка
  • Борошно пшеничне – 350 г
  • Розпушувач – 7 г
  • Волоські горіхи або мигдаль – 50 г
  • Яєчний жовток – щоб змастити

Приготування:

У чашку до цукрового піску додаємо терту цедру апельсина або лимона і змішуємо.

Додаємо розтоплене вершкове масло і все ретельно змішуємо. Додаємо яйця, сіль та змішуємо.

Поступово висипаємо борошно та змішуємо. Додаємо розпушувач та змішуємо, замісивши тісто.

Розкочуємо тісто і формою вирізаємо кружальця.

Викладаємо кружечки на лист, вистелений пергаментним папером. Змащуємо печиво збитим жовтком і зверху викладаємо подрібнені волоські горіхи або мигдаль. Відправляю в розігріту до 180 градусів духовку – на 15-20 хвилин.

Нове

Популярне