Такої смачної випічки я ще не пробувала! Ніжний, вологий та ароматний кекс з карамеллю. Готується легко, з недорогих продуктів, але виглядає гідно!
Інгредієнти:
Для карамелі
Приготування:
У ємність вбиваємо яйця, всипаємо сіль, цукровий пісок і змішуємо за допомогою міксера, одночасно вливаючи олію. Наливаємо молока, продовжуємо збивати.
Викладаємо звичайний йогурт, змішуємо.
У чашку невеликого розміру всипаємо борошна, розпушувача та змішуємо.
Просіюємо в підготовлену суміш із яєць і змішуємо.
Всипаємо родзинки (я їх заздалегідь замочую в гарячій воді на 10 хвилин і просушую) і змішуємо.
Виливаємо масу у форму 24-25 сантиметрів. Зверху в тісто вставляємо часточки яблука. Печемо в нагрітій до 180 градусів. Духовці протягом 35 хвилин.
У каструлю додаємо цукровий пісок та готуємо до розплавлення.
Додаємо вершкового масла і змішуємо. Виливаємо вершки та змішуємо. Поливаємо карамеллю готовий кекс.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…