Такої смачної випічки я ще не пробувала! Ніжний, вологий та ароматний кекс з карамеллю. Готується легко, з недорогих продуктів, але виглядає гідно!
Інгредієнти:
Для карамелі
Приготування:
У ємність вбиваємо яйця, всипаємо сіль, цукровий пісок і змішуємо за допомогою міксера, одночасно вливаючи олію. Наливаємо молока, продовжуємо збивати.
Викладаємо звичайний йогурт, змішуємо.
У чашку невеликого розміру всипаємо борошна, розпушувача та змішуємо.
Просіюємо в підготовлену суміш із яєць і змішуємо.
Всипаємо родзинки (я їх заздалегідь замочую в гарячій воді на 10 хвилин і просушую) і змішуємо.
Виливаємо масу у форму 24-25 сантиметрів. Зверху в тісто вставляємо часточки яблука. Печемо в нагрітій до 180 градусів. Духовці протягом 35 хвилин.
У каструлю додаємо цукровий пісок та готуємо до розплавлення.
Додаємо вершкового масла і змішуємо. Виливаємо вершки та змішуємо. Поливаємо карамеллю готовий кекс.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…