Виходить соковита, дуже смачна та недорога. Підійде не тільки як закуска на пікнік, але і як закуска на свято. Готується за лічені хвилини. Обов’язково сподобається не лише дорослим, а й дітям.
Інгредієнти:
Приготування:
Оселедець (краще брати малосольний) чистимо, відокремлюємо кісточки. Філе, що вийшло, ріжемо тонкими пластинками.
Зелень кропу дрібно поріжемо. Відварені яйця та свіжий огірок натираємо на великій тертці. Тонкий лаваш розділимо навпіл. Беремо одну половину, змащуємо плавленим сиром. На край лаваша кладемо нарізане філе оселедця.
Яйця, огірки та зелень ділимо на дві частини, розподіляємо по обох половинках лаваша.
Завертаємо в рулет.
Рулетам, що вийшли, дамо трохи часу просочитися, потім розрізаємо на порційні шматочки. Наступного дня вони стають ще ніжнішими та смачнішими. Спробуйте приготувати, і я впевнена, що ви гідно оціните цю страву.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…